Lyx och flärd i italienska Alperna

Har du tid och pengar för en lyxig vintersemester är italienska Alperna stället för dig! Få vinterorter känns mer genuina och lika lyxiga som de man hittar i Alperna.

Den omkringliggande naturen, maten och kulturen lockar massor av turister varje år som vill koppla av och unna sig lite lyx och flärd. Vissa byar i bergsmassivet har ett högre anseende än andra, vilket även avspeglar sig i orternas restaurang- och shoppingutbud.

Vill du befinna dig i en lyxig miljö ska du bege dig till Bad Gastein i Österrike, italienska Courmayeur eller franska Chamonix. Detta är alla exempel på populära vintersportorter där du kan bo lyxigt och äta på stjärnrestauranger.

Har du spenderbyxorna på ska du lägga det mesta av krutet på ett lyxigt boende i Alperna. Det finns gott om härliga, toppmoderna hotellkomplex av hög standard som erbjuder allt du kan tänkas behöva under din semester.

Varför inte lyxa till det med en egen svit eller studio? Du kan boka flyg och hotell på egen hand för att hitta de alternativ som bäst passar dig, innebörden av lyx är olika för olika individer, eller så beställer du en paketresa i den högre prisklassen för att slippa lägga tid på att själv försöka hitta skidresor Alperna.